vrijdag 9 mei 2014

Verslag dag 4


Beste zeebloggers

Onze laatste dag zit er op ! Het opstaan deze morgen ging iets moeilijker dan de andere dagen, zeker na het leuke feestje van gisteren. Om 8 u werden we een laatste keer verwacht op het ontbijt dus genoten we er extra van.

Na het smullen van een boterham met choco en wat chocolademelk trokken we richting de kamers want deze moesten opgeruimd worden en sommigen hadden er echt een boeltje van gemaakt. Ook de valiezen moesten gemaakt worden en verzameld worden op de gang. Na al dit harde labeur trokken we richting de dijk en strand. We reden er op go-carts en speelden spelletjes op het strand. Erge botsingen bleven gelukkig uit ! Hierna stapten we richting de pier waar we vissers aan het werk zagen en voor een laatste keer uitwaaiden aan onze kunst.

 Nadien namen we afscheid van het strand en de dijk en gingen voor een laatste keer naar de refter voor onze middagmaaltijd. Als afscheidsmenu kregen we fish-sticks met puree en sla.

Nadien maakten we ons klaar om de bus te laden en nadien richting Oostende te rijden. Want de zeeklassen waren nog niet voorbij.

We gingen nog een kijkje nemen naar het Fort Napoleon en nadien beleefden we nog een te gekke namiddag in de duinen en de speeltuin.

De terugweg verliep wat minder vlot door de file maar eenmaal in Halle waren we blij om al die bekende gezichten terug te zien !

Tot maandag !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten