donderdag 8 mei 2014

Verslag dag 3


Beste zeebloggers

Gisteren sloten we dag af met fantastische optredens en een leuke quiz. Er werd gedanst en geacteerd .

 

Vandaag werden we opnieuw vroeg gewekt want er stond een drukke dag voor de boeg.

Na het ontbijt vertrokken we richting de tramhalte want vandaag lieten we Nieuwpoort achter ons en trokken we richting Oostende. De eerste stop was Atlantic Wall. Daar dompelden we ons onder in het woelige oorlogsverleden van ons landje met een gids. Bunkers, tunnels, munitieopslagplaatsen, de ziekenboeg en nog veel meer. We kregen het allemaal te zien. Amai, gelukkig hebben wij WOII niet meegemaakt !

Na dit bezoek namen we opnieuw de tram richting Oostende waar we afstapten in de buurt van het station. Van daar startte onze wandeling doorheen Oostende. We zagen de Mercator, de Amandine en de vismijn. De wandeling eindigde uiteindelijk  iets sneller dan gepland in de winkelstraat van Oostende door de vele regen buien…. Daar werden we even vrij gelaten om in groepjes te gaan shoppen. Geen enkele winkel was veilig en zeker die met lekkers zoals snoep en chocolade niet!

Na een dagje Oostende namen we de tram terug naar Nieuwpoort. Hierna werden we voor een laatste keer verwacht in de refter voor het avondmaal. En deze keer stonden frietjes met stoofvlees op het menu. MMMMmmmmmmmmm.

Op dit moment is iedereen zich aan het omkleden in de slaapkamers om te gaan zwemmen. Een frisse duik hebben we zeker verdiend na zo’n drukke dag. Na de zwempartij zal iedereen terug richting kamer trekken om zich te wassen en klaar te maken voor het feestje dat vanavond gepland is. Dansen en smullen van wat lekkers lijkt ons wel een mooie afsluiter!

Tot morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten