woensdag 7 mei 2014

Verslag dag 2


Beste zeebloggers,

 

De tweede dag was er eentje vol avonturen! We werden deze morgen al heel vroeg gewekt… om 7 u om precies te zijn. Dit was ook nodig want om 8 uur werden we al fris gewassen en aangekleed verwacht op het ontbijt. Daar aten we heel wat lekkers om genoeg energie te hebben voor het vele stappen van vandaag.

De eerste opdracht die we vandaag kregen was een fotozoektocht. We kregen van de juffen en meester een kaart met een parcours. Op dit parcour moesten we verschillende opdrachten tot een goed einde brengen. En dit moesten we dan vastleggen met een fototoestel. Het was best leuk om even model te spelen voor de fotograaf ! Alleen jammer van de regen…

Vervolgens stapten we terug naar het hotel waar we verwacht werden om 12 u in de refter. En wat kregen we geserveerd? Wel … tomatensoep, hamburgers, aardappelen en een mix van groentjes.

Na de middag trokken we terug onze stapschoenen aan, maar deze keer trokken we richting Oostduinkerke voor een duinspel. We deelden ons op in teams die elk een eigen kamp moesten gaan zoeken tussen de duinen. Het doel van het spel? Zoveel mogelijk kaarten van de andere teams verzamelen. Hoe doe je dat? Door de tegenstander de tikken en een duel aan te gaan. Wat moet je doen bij dat duel ? De sjaal van de tegenstander bemachtigen en een kaart verdienen. SUPERCOOL !

Een groot deel van de groep verplaatste zich ook op wieltjes. KEITOF!

In het hotel werden we om 16 u verwacht in het zwembad… dus gingen we snel onze badkleding aandoen in de kamers en begaven ons toen richting de douches en dan …. De langverwachte PLONS! Naast zwemmen was er ook een grote glijbaan en een bubbelbad !

Na de zwempartij gingen we naar de kamers om ons te gaan wassen en aan te kleden. Fris gewassen begaven we ons naar de refter voor het avondmaal en wat stond er deze keer op de menu ? Lekkere boterhammen met beleg. Mjammie!

Op dit moment maakt iedereen zich in de kamer klaar voor de talentenjacht van vanavond. Toneel, dansen, verkleden,… Ik heb gehoord dat het spectaculair zal worden, maar dit hoor je pas morgen!

Tot morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten