dinsdag 6 mei 2014

Verslag dag 1


Beste zeebloggers,

 

Onze eerste dag zit er bijna op … We hebben een dag vol plezier achter de rug! Na onze busrit richting de zee maakten we onze eerste stop in Blankenberge. Daar stapten we richting Sea Life waar we de mooiste zeewezens hebben kunnen bewonderen: vissen, kwallen, zeepaardjes in de mooiste kleuren! Af en toe werden we opgeschrikt door een haai, een murene of een andere griezelig zeemonster. Buiten namen we een kijkje bij de pinguïns, otters, zeehonden en schildpadden. We kregen er uitleg en zagen ook hoe ze gevoederd werden.

 Na dit bezoek stapten we richting de dijk waar we een ritje maakten op de meest gekke fietsen in de Lustige Velodroom. Alleen of met twee, grote of kleine fiets, pedalen of geen pedalen, ALLES was er mogelijk !

Hup terug de bus op en nu richting Nieuwpoort! Eenmaal aangekomen bij ons hotel moesten we eerst de bus mee helpen uitladen. Er was zoveel bagage maar met z’n allen ging dat best wel snel.

Na de bagage kregen we de sleutel van onze kamer. Hier hadden we allemaal naar uitgekeken! Badkamer check ! Slaapkamer check ! Salon check ! Keuken check ! Waw we voelen ons hier al helemaal thuis!

Om 18 u werden we al verwacht in de refter… en de menu van vandaag was : kip, appelmoes en kroketjes. LEKKERRRRRRR!

Op dit moment is iedereen even aan het uitrusten in de kamers, want straks gaan we onze eerste dag al afsluiten met een zaklampenwandeling op het strand en de omgeving van Nieuwpoort. Hopelijk vinden we de weg terug naar het hotel!

Tot morgen

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal,
    amaai zeg, dat was nogal een goedgevulde eerste "zee"dag. Aan de leuke foto's te zien was het daar allemaal leuk (behalve die lelijke donkere wolken 's avonds). Ik vermoed dat jullie allemaal goed geslapen hebben want ik weet uit ondervinding dat de zeelucht vermoeiend kan zijn.....
    aan iedereen nog leuke dagen gewenst.
    Een dikke knuffel voor Milan en een dikke "dankuwel" aan juf Shari voor de mooie foto's en het leuke verslag.
    Ik kijk alvast uit naar het vervolg.
    Groetjes van de mamy van Milan Devedeleer

    BeantwoordenVerwijderen